2010. szeptember 22., szerda

Koncertajánló: Panacea (PL), East Of The Wall (USA), Radare (D) @ Fényes Adolf utcai próbaterem, Budapest


Azt hiszem nehéz jobb hétfő esti programot találni, mint amellyel szeptember 27-én a Dzsukhell produkció megörvendeztett bennünket.
Színpadra lép a lengyel neocrust legenda, a Panacea, úgyhogy a Tragedy-fanoknak kötelező a megjelenés. Továbbá a közelmúltban még két együtt turnézó külföldi bandával bővült a fellépők sora. Az amerikai East Of The Wall prog-metal elemekkel dúsított post-metalban utazik, még hozzá dicséretesen, ezt is bizonyítja, hogy a műfaj krémjét magáénak tudó Translation Loss Records a kiadójuk. A Radare pedig Németországból szállítja a súlyos riffeket és a megindító és egyben mélybe taszító jazzbetéteket, ugyanis a srácok a megszokott post-metal témákat Bohrenre hajazó doomjazz részekkel vegyítik. Az estet nyitó Wolf Shaped Clouds-ban pedig a blog szerkesztői (azaz jómagunk) is próbálják megvillantani a tudásukat, a húros hangszerek mögött keressetek minket. :)
A belépő az estéhez mérten baráti 1000 Ft, a helyszín pedig a már jól bevált Fényes Adolf utcai próbatermek egyike. 8 órakor várható kezdés, hogy 11-re már remélhetőleg vége is legyen a koncerteknek, és mindenki még időben fellőhesse a pizsit.


2010. 09. 27. 20h - Fényes Adolf utcai próbaterem, Budapest

Panacea (PL)

East Of The Wall (USA)
Radare (D)
Wolf Shaped Clouds


Belépő: 1000 Ft

http://www.myspace.com/0101panacea
http://www.myspace.com/eastofthewall
http://www.myspace.com/radareradare
http://www.myspace.com/wolfshapedclouds

A RADARE kiadványokat töltsd innen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése